Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportoase NV : 'Nieuwe hypermoderne sportsite Balsakker mét zwembad opent dit weekend' - extra foto's

Sportoase NV in Lille

De compleet vernieuwde sportsite Balsakker met een nagelnieuw zwembad in Lille opent dit weekend de deuren voor iederéén. Sportoase NV en lokaal bestuur Lille knipten donderdagavond al het officiële  lint door.   Zo'n 50 inwoners mochten als allereersten het zwembad in.

“Eindelijk, nu moeten we niet meer gaan zwemmen naar het Netepark in Hertals, dat is daar trouwens fel verouderd", klinkt het bij de uitverkoren zwemmers.

 

Sportoase  NV : 'Uitbating voor 30 jaar, tegen beschikbaarheidsvergoeding van jaarlijks €1 miljoen'

 

Michaël Schouwaerts, CEO NV Sportoase : "Onze 20e vestiging van Sportoase heeft een zwembad van 25m bij 10m met een beweegbare bodem. Er is ook een recreatiezone,   een whirlpool en voor de kleinsten een peuterbad. Uiteraard een sauna, een populaire glijbaan, en een fitnessruimte.   Je kan ook een uitgebreid aanbod aan groeps- en aqualessen volgen. De Sportoase Swimming School gaat voor van start voor jong en oud met professionele zwemlesgevers.

De  verenigingen beschikken naast 2 ruime sporthallen en een mattenzaal ook over een nieuwe atletiekpiste, een skatepark, BMX-parcous en een speeltuin. Ook kan je beachvolleyvelden en 4 petanquevelden ontdekken.  

Op de eerste verdieping opent dit weekend ook een Foodmakerbrasserie met een terras. Foodmaker uit Oevel (van CEO Lieven Vanlommel), je weet wel, zeer bekend.  Je kan genieten van z'n kwaliteitsslaatjes en voedzame gerechten.

 Sportoase NV gaat het hele vernieuwde sportcomplex uitbaten voor al zeker een periode van 30 jaar, tegen een jaarlijkse beschikbaarheidsvergoeding van max. €1 miljoen.  

 

FEESTELIJK OPENINGSWEEKEND

Zaterdag 27 april staat het hele team van gemotiveerde medewerkers klaar om Sportoase Balsakker te openen. Iedereen is welkom tussen 10u00 tot 18u00 voor rondleidingen, verschillende activiteiten zoals demo groepslessen en animaties.

Vanaf zondag 28 april kan er gesport worden en dit 362 dagen per jaar, 7 dagen per week.  Van maandag tot en met vrijdag van 08u00 tot 22u00. Zaterdag, zondag en op feestdagen van 08u00 tot 18u00.

 

Foto's Mil Cambré / NNieuws - later meer.

Fiere burgemeester Marleen Peeters

Fiere burgemeester Marleen Peeters

Balsakker, Lille, België

Sportoase NV in Lille

Deel dit artikel